» Allround CNC Frezer

Wereldspeler in machinebouw ✓ Bouw je mee? ✓ Echte Vakman ✓  Metaaltechniek ✓  Verspaning van enkelstuks of kleine series ✓ Bekijk deze vacature ✓

Voor de afdeling Onderdelenfabricage zoeken wij een

Allround CNC Frezer

In onze moderne productiehal, die tevens dient als Technology Center, expo- en democentrum voor bezoekers en klanten, vervaardigen we met hoofdzakelijk eigen fabricaat CNC-bewerkingsmachines nieuwe machineonderdelen.

Wie zoeken we?

Als Allround CNC Frezer ben je een echte vakman als het gaat om verspanen. Je neemt verantwoordelijkheid in het maken van kwalitatieve hoogwaardige producten  Het beoordelen van tekeningen, het procesmatig meten en het doorvoeren van verbeteringen is voor jouw geen probleem.

De afdeling Onderdelenfabricage bestaat uit diverse disciplines zoals draaien, frezen, vlak- en rondslijpen, zagen, bankwerken en lassen. Ook de kwaliteitscontrole (meetkamer), het gereedschapsmagazijn, de planning en de werkvoorbereiding zijn belangrijke onderdelen in het productieproces. Binnen de afdeling maken we onderdelen die nodig zijn om onze hoogwaardige CNC bewerkingsmachines te bouwen. De onderdelen vervaardigen we met een hoge nauwkeurigheid. Het gaat vooral om enkelstuks of kleine series. De bewerkingstijd bedraagt enkele uren tot een dag per onderdeel, afhankelijk van de grootte, alsook complexiteit van de bewerking. De afdeling werkvoorbereiding levert de bewerkingsprogramma’s aan, alsook de werktekeningen en opspantekeningen.

Wat ga je doen?

 • Je produceert van enkelstuks tot kleine series op CNC-gestuurde Unisign freesmachines (tot en met 5-assig) zoals de Unipent en/of de Uniport.
 • Je stelt de machine af, laadt gereedschappen en zorgt voor opspanning en uitlijning van de producten.
 • Je produceert kostbare delen en neemt daarvoor volledige verantwoordelijkheid.
 • Je start programma’s op, volgt deze visueel en auditief, controleert en stuurt bij en corrigeert waar nodig.
 • Je doet verbetervoorstellen voor CNC-programma’s en opspanningen.
 • Je controleert producten op zowel maatvoering als visueel.
 • Je draagt zorg voor een schone werkomgeving.

 Wat breng je mee?

 • MBO diploma richting Verspaning, minimaal niveau 3.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Ervaring met diverse freestechnieken en verspaning.
 • Lezen en begrijpen van NC programma’s en kennis van Siemens 840D.
 • Een zelfstandige, nauwkeurige en gestructureerde werkwijze.
 • Een flexibele instelling en goede teamgeest.

Wat bieden wij jou?

 • Een salaris overeenkomstig de zwaarte van de functie, ervaring en opleiding.
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Het betreft een fulltime baan in een aantrekkelijk 2-ploegendienstrooster, inclusief ploegentoeslag (geen nachtdienst).

Unisign in Panningen (Noord-Limburg) is een internationaal opererende machinebouwer en probleemoplosser voor de metaalverspanende industrie. Wij  ontwikkelen en fabriceren hightech CNC verspaningsmachines. We werken projectmatig om daarmee maximaal in te spelen op de behoeftes van onze klanten.

Bij Unisign werken mensen met een grote passie voor techniek. Onze medewerkers werken dagelijks samen aan een kwalitatief hoogstaand product. Dit gebeurt in een betrokken en collegiale werksfeer. De dagelijkse uitdaging die onze medewerkers ervaren maakt ons uniek. Werken bij Unisign betekent jezelf ontwikkelen binnen een afwisselende en technisch hoogstaande werkomgeving.  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 


Notice: Undefined variable: langSuffix in /var/www/vhosts/vps-251558-4346.hosted.at.hostnet.nl/htdocs1/wp-content/themes/unisign/content-vacancy.php on line 22

Terug naar Vacatures voor Professionals

Informatie over deze functie:  Huub Bertrand, Hoofd Onderdelenfabricage, 077-3073777 Algemene informatie: afdeling HRM, 077-3073777

solliciteer nu


  gerelateerde vacatures

  Titel Afdeling
  Service Werkvoorbereider Service & After Sales
  Customer Support Engineer Service & After Sales
  Hoofd Montage Montage
  Hoofd Engineering Mechanical Engineering
  Open sollicitatie